Objektet

Objekti Residio 1 - 6 ne Rrugen B dhe ne Emshir ne Prishtine.

Residio 6

Hapesira e përgjithshme
6400 m2

Lokacioni
Emshir Stacioni i Autobusëve Prishtinë

më shumë

RESIDIO 5

Hapesira e përgjithshme
16000 m2

Lokacioni
Rruga B Prishtinë

më shumë

RESIDIO 4

Hapesira e përgjithshme
20000 m2

Lokacioni
Rruga B Prishtinë

më shumë

RESIDIO 3

Hapesira e përgjithshme
16000 m2

Lokacioni
Rruga B Prishtinë

më shumë

RESIDIO 2

Hapesira e përgjithshme
10000 m2

Lokacioni
Rruga B Prishtinë

më shumë

Residio 1

Hapesira e përgjithshme
20000 m2

Lokacioni
Rruga B Prishtinë

më shumë